Am învăţat să iert datorită Lucky Studio Iaşi

0
1450

Lucrând la Lucky Studio Iaşi am învăţat mai multe despre mine. Oarecum orice tip de job te ajută te dezvolţi, te descoperi, doar în cazul meu lucrurile sunt cu mult mai accentuate. Lucrez la acest studio de videochat de ceva vreme şi asta mi-a demonstrat răutatea umană este fără margini. Dar partea şi mai bună este am învăţat iert datorită lui Lucky Studio Iaşi.

Nu credeam voi putea trece cu vederea ceea ce unii sau alţii spun şi asta pentru ajunsesem în punctul în care mulţi arătau cu degetul. Lumea crede la videochat trebuie te dezbraci la propriu şi pentru asta câştigi bani. De fapt situaţia este departe de a fi aşa, cu excepţie da, se câştigă mult şibine. La videochat şi în mod special la studioul Lucky din Iaşi, lucrurile sunt decente, serioase. Aici trebuie conversezi cu admiratori, stai pe chat, fii online o prezenţă, o imagine, o femeie frumoasă şi interesantă. Şi pentru asta eşti plătită. Dar nu la un orice alt job ci ca la Lucky, cu lux şi sume foarte mari.

Am învăţat iert. Cum? Vei fi surprinsă, însă omul care are de toate nu mai ţine cont de anumite răutăţi şi de vorbe. Şi aşa gura lumii nu o poţi închide, deci fără mă mai complic am început trec cu vederea orice se spunea despre asta. Am învăţat iert şi merg mai departe pentru eu eram 100% împlinită cu ceea ce aveam şi cu ceea ce câştigam.

Am ajuns în punctul în care îmi dau seama Lucky Studio Iaşi este casa mea, parte din mine, parte din familia mea. E locul în care regăsesc, locul în care muncesc şi de unde îmi vin resursele. Asta înseamnă găseşti mai mult decât un loc de muncă, mai mult decât un loc în care vii în fiecare zi şi munceşti.

Nimic nu este o rutină la Lucky Studio Iaşi sau cel puţin nimic din ceea ce înseamnă muncă la propriu. Asta pentru în fiecare zi te întâlneşti cu tot felul de situaţiişi cu tot felul de experienţe. Ai garanţia banilor şi asta îţi aduce împlinire totală. Aşa am învăţat iert şi trec peste anumite situaţii, uit de ceea ce alţiiîmi spun şi fiu eu cea care le da exemplul pozitiv despre videochat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.