Ai vrut vreodată propriul tău SRL, prin intermediul căruia să îţi controlezi banii?

10
2002
Lucky Studio

Nu sunt sigură dacă ai vrut vreodată să ai un SRL numai al tău, pe care să-l administrezi tu, dar ştiu sigur că ai vrut, cu siguranţă, să ai control asupra banilor. Oricine îşi doreşte să aibă control asupra banilor munciţi, aşa cum am eu la Lucky Studio. Tocmai de aceea consider că Lucky Studio este cea mai bună idee pentru femei.

Cel mai probabil ai auzit şi tu de Lucky Studio, pentru că este peste tot pe Facebook, Google, Youtube, pe afişe în Iaşi. E inevitabil să nu afli de acest studio de videochat. Eu am aflat de beneficiile lor de pe forumul Lucky Studio, de exemplu. Deşi nu am accesat Lucky Studio Forum cu gândul de a mă angaja, exact asta am făcut după aceea.

Ştiu că poate să pară puţin amuzant, dar mi s-au părut nişte oferte mult prea avantajoase pentru a le refuza. Ce e drept, câştigurile de care vorbeau fetele acolo m-au convins.

Când am aflat că voi avea un SRL, n-am stat pe gânduri

Lucky Studio

La interviul cu Claudia am discutat foarte multe şi pot spune că a fost foarte plăcut şi diferit faţă de alte joburi în Iaşi. Când am ajuns la discuţia despre bani, aceasta mi-a spus că voi putea să obţin zilnic între 300 şi 800 de lei.

Dar eu ştiam deja asta de pe afişe şi de pe forum. Însă faptul că ea mi-a reconfirmat asta m-a făcut să mă simt bine. Şi mai bine am început să mă simt în momentul în care s-a menţionat SRL-ul.

Ea mi-a explicat că Lucky Studio mă va ajuta să îmi deschid un SRL, la care să fiu eu administrator, pentru a fi mult mai uşor pentru toată lumea. Ideea de a fi stăpână peste un lucru al meu m-a încântat. De fapt, de asta m-am şi angajat la Lucky Studio, pentru că mi se făcea un SRL pe care urma să primesc toţi banii câştigaţi.

SRL-ul mi-a adus legalitate şi liniștelucky Studio

 

Nu ştiu dacă ştii exact faptul că un SRL este total legal, iar asta a fost garanţia că acest studio de videochat din Iaşi funcţionează pe baza legii. Aşa, cum să nu lucrez în linişte, dacă ştiu că legea mă protejează la Lucky Studio?

Mai ales când primeam în fiecare zi banii la Lucky Studio datorită acestui SRL, cu sume între 270 şi 350 de lei. Câştigurile variau de la o zi la alta, dar nu era lună în care să obţin mai puţin de 4.500 de lei la Lucky Studio. Pe care eu îi controlez şi îi cheltui cum doresc.

10 COMENTARII

    • Trebuie, dar sunt foarte mici, spre deosebire de contractele de muncă. La un contract de muncă mi-ar fi luat aproape jumătate din sumă. Dar la SRL nu îmi ia niciun sfert din sumă 😀

    • Chiar deloc. Haha, e amuzant că toată lumea crede asta ) Dar nu e aşa, îţi trebuie doar ambiţie, voinţă şi amabilitate. Lucky Studio primează pe bunul simţ, aspectul este o chestiune care se ajustează 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.