Ai aflat despre fata care a câştigat 5.000 de lei într-o singură zi la Lucky Studio?

10
1526
lucky studio

Nu sunt eu o mare fană a videochatului, însă am o prietenă care lucrează la Lucky Studio şi după câte mi-a povestit, mai, mai că m-aş angaja şi eu. Tot timpul am stat şi am ascultat beneficiile pe care această prietenă le are şi mă miram.

De fiecare dată când ne întâlneam, îmi spunea că în acest studio de videochat câştigă zilnic peste 300 de lei. Îmi povestea cum toate fetele de aici câştigă între 300 şi 800 de lei şi cât de uşor e să socializezi pe internet pentru aceşti bani.

Eram şi suntem prietene foarte apropiate, aşa că îmi povestea cam orice întâmplare de la acest job în Iaşi. O dată îmi povestise cum a dansat puţin prin cameră şi un admirator online îi oferise un cadou în valoare de 200 de dolari!

Bineînţeles că aceste cadouri s-au transformat în bani şi în acea zi a primit de la Lucky Studio peste 800 de lei, echivalentul a 200 de dolari. Ce puteam spune eu când ea îmi povestea asta? Pur şi simplu mă lăsa masca sa aflu că se pot câştiga atât de mulţi bani.

Melania a câştigat 5.000 de lei într-o zi la Lucky Studio

blonde-model-face-wallpaper-hd-9146-9480-hd-wallpapers

La câte întâmplări şi povestiri avea Melania de la acest studio de videochat din Iaşi, credeam că nimic n-o să mă mai uimească. Ea lucrează deja de 2 ani şi jumătate la Lucky Studio şi am cam auzit tot ce era de auzit.

Cel puţin, aşa am crezut. Dar ultima oară m-a uimit de-a dreptul. Când ne-am întâlnit în oraş, a scos o sumă de 5.000 de lei şi mi i-a arătat bucuroasă. M-am gândit că acei bani îi câştigase într-o lună, pentru că ea oricum câştiga bine.

Avea şi multă experienţă în acest loc şi nu m-a mirat. Ba chiar mă gândeam cum de a câştigat atât de puţin în doar o lună. Dar după ce mi-a spus că acei bani i-a câştigat în doar 8 ore, nu mi-a venit să cred.

Cum se pot obține atâția bani din videochat în Iași?

lucky Studio

Când am întrebat-o cum a reuşit această performanţă, nu îmi venea să cred. Îţi vine să crezi că i-a obţinut doar pentru că s-a costumat într-un personaj animat?

Nici mie nu-mi vine să cred. Dar este adevărat. Avea un admirator online care era foarte pasionat de anime şi de aceste lucruri, aşa că ea s-a costumat într-un personaj dintre preferatele acestuia.

Când acesta a văzut, a petrecut toată ziua cu ea în privat, au vorbit, au cinat în faţa camerei (pentru că aşa a vrut el, să fie ca un cuplu) şi îi mai dădea şi cadouri virtuale. Bineînţeles că acest privat era plătit pe minut, aşa că 8 ore de vorbit şi cadouri i-au adus 5.000 de lei.

Încă stau şi eu să mă gândesc dacă să mă angajez la Lucky Studio Iaşi. Pare prea perfect.

10 COMENTARII

    • Da, aşa e cu minimul pe economie oferit în România, ai dreptate. Dar se pare că la Lucky Studio aceste fete câştigă bani zilnic, cât un om obişnuit într-o lună 😀

  1. Să ştii că de multe ori voiam să mă duc şi eu la Lucky Studio, dar mă tem de ce va spune prietenul meu. Dacă ar fi de acord, m-aş duce fugind ) :X

    • Am zis şi mai sus că mi-e frică să nu accepte prietenul meu. Locuiesc cu el şi luăm deciziile împreună şi n-aş vrea să stric relaţia pentru un job 😀

  2. Ia şi te angajează şi tu, fată! Dacă asta simţi, fă-o. Lasă că prietenul tău nu se va supăra când vei veni acasă cu milioanele 😀 ))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.