Afla si tu ce m-a convins sa ma angajez in videochat la Lucky Studio

10
2924

Acum cateva luni ma aflam in Spania, pentru ca acolo am locuit cam toata viata mea cu sora mea. Dar, de 3 luni incoace, m-am intors in Romania, de unde am plecat de mica. M-am intors si imediat m-am si angajat la Lucky Studio si foarte multa lume m-a intrebat cum de am renuntat la Spania pentru a veni in tara.

Povestea mea nu este foarte complicata, asa ca voi incerca sa o spun in ce masura pot. Sora mea facea videochat de acasa in colaborare cu Lucky Studio, chiar din Spania. Eu si sora mea am ajuns in Spania pentru ca acolo aveam o matusa, dar sora mea ma intretinea si pe mine si era greu.

Dupa ce ea s-a casatorit, a plecat din Spania cu sotul ei, iar eu am ramas acolo. Insa ea mi-a recomandat sa ma intorc in tara si sa incerc Lucky Studio, pentru ca ea facea foarte multi bani.

Cum am ajuns sa fiu model de videochat la Lucky Studio

summer_relax-wallpaper-1920x1080

Asadar, asa am ajuns in Romania si nu-mi pare rau. Pentru ca dupa ce am ajuns, am mers direct la interviu la Lucky Studio, unde mi-a placut foarte mult. Mediul de munca foarte prietenos si primitor, fetele foarte amabile, angajatele foarte de treaba… Ce mai, locul perfect de munca.

Desigur, un factor pentru care m-am angajat la Lucky Studio ca si model de videochat a fost si faptul ca aveam nevoie de bani. Eram si curioasa, pentru ca a fost sora mea cea care mi-a recomandat asta. Si bineinteles ca am avut incredere in ea, cum sa nu fi avut?

Stiam oricum ca sora mea nu-mi va recomanda nimic din ce nu e bun pentru mine. Mereu a avut grija de mine si la fel a facut si cand mi-a zis sa vin la Lucky Studio.  Pentru ca obtin bani aici asa cum n-as fi obtinut nicaieri prin Spania.

Ce fac cu castigurile zilnice de la Lucky Studio

chainimage-full-view-and-download-shopping-girl-wallpaper-with-resolution-of

In primele zile, cred ca am avut o medie a castigurilor intre 260 si 320 de lei si am tot continuat asa vreo luna. Dupa aceea, am priceput mai multe despre videochat de la trainerii de la Lucky Studio si am inceput sa am chiar mai mult.

Nu stiu cat castiga sora mea la Lucky Studio, dar eu dupa 3 luni castig deja cate 500-600 de lei in fiecare zi. Iar asta inseamna mai mult de 5.000 de lei intr-o luna. Iar fiindca sunt atat de tanara, sunt foarte multe lucruri pe care le fac cu banii acestia.

Merg prin cluburi selecte, merg prin restaurante, in Palas la cumparaturi, in city-breakuri prin Paris. N-am ce spune, iubesc Lucky Studio si iubesc si Romania, in special Iasi-ul.

10 COMENTARII

  1. Saracuta de tine! Ma bucur ca tu si sora ta ati trecut peste toate si v-ati descurcat. Nu asculta niciodata vorbele rele, bravo tie daca iti merge bine la Lucky Studio :*!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.