Află cum ești plătită în videochat la Lucky Studio!

0
1238
lucky studio

Poate că unii nu au înţeles încă, poate că pare greu de crezut, ce ştiu eu, dar sistemul de plată la Lucky Studio este unul aparte. Ţi se oferă între 50% şi 80%. Este foarte mult, ba chiar mai mult decât ar spera unele fete. Eu spun şi din propria experienţă că sunt studiouri ce se laudă cu tot felul de câştiguri şi salarii. Din păcate, realitatea este alta şi ajungi chiar şi să nu îţi iei banii promişi.

Nu este cazul la Lucky Studio, studioul cu renume în Iaşi şi în toată ţara. Află că aici totul este pe bune, află că aici promisiunea este de fapt completată de un contract. Negru pe alb, ce ţi se spune se şi întâmplă. Ai parte de salarii foarte bune şi asta în funcţie de ceea ce câştigi tu, în fiecare zi.

Cum se calculează bonusurile la Lucky Studio

În funcţie de cât câştigi pe săptămână, ţi se oferă şansa unui bonus calculat corect şi simplu. Spre exemplu, dacă atingi pragul de 4.000 de lei, ai un comision câştigat de 50% în fiecare zi din săptămână şi 25% pentru duminici. Cel mai mare posibil comision la Lucky Studio este de 80% din câştigurile pe care le faci în studio timp de o săptămână. Indiferent de site, obţii acest tip de comision dacă faci într-o săptămâna 5.000 de lei.

Pare complicat la început, însă îţi dai seama în scurt timp cât este de avantajos. Timpul trece foarte uşor şi rapid când îţi găseşti şi oamenii potriviţi cu care să discuţi. Ei te aleg pe tine, însă şi tu îi poţi alege pe ei. Partea super avantajoasă pentru toate modelele Lucky Studio este că se permite alegerea profilului adult sau non adult.

Cu puţină practică, cu trainingul de care ai parte încă de când te angajezi, la Lucky Studio totul e super uşor. Este greu de găsit un loc de muncă unde să te simţi bine, unde nu vii sau pleci stresată. Pentru că până la urmă orice tip de comision ai lua tot este avantajos şi câştigurile sunt foarte bune. Este un mod prin care fetele sunt încurajate să muncească mai bine, pentru că de altfel banii se iau garantat.

Este mare lucru să ţi se ofere un bonus atât de mare. Lucky Studio este mai mult decât studio de videochat, este loc de muncă ce oferă un sistem avantajos. Comisioanele sunt reale şi dovadă sunt toate fetele care lucrează la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.