Află cum e interviul de angajare la Lucky Studio

0
1324
lucky studio

Lucky Studio este un studio de videochat din Iaşi, foarte bine cunoscut de către toată lumea. Oamenii ştiu că acest studio este unul dintre cele mai bune din ţară, nu doar din Iaşi. Si eu am aflat de importanţa lui când am devenit model de videochat chiar la Lucky Studio.

Am intrat pe internet şi am găsit destul de multe informaţii despre Lucky Studio, înainte să merg la interviu. De asemenea, am găsit şi foarte multe întrebări ale fetelor care nu ştiau exact ce presupune această meserie sau cum decurge interviul. Acesta este motivul pentru care am ales să vă spun cum a descurs interviul în cazul meu.

Am ajuns la Lucky Studio la recomandarea unei prietene. La fel ca orice fată, eram speriată şi nu ştiam ce se va întâmpla. Am mai fost la interviuri şi de obicei întrebările erau destul de încordate. Din acest motiv mă tot gândeam la posibilele întrebări care ar putea să-mi fie adresate.

Am ajuns la sediul studioului care se află pe strada Păcurari, lângă şcoala Petru Poni. Acolo m-am întâlnit cu o fată pe nume Claudia. Am citit destul de multe articole despre Claudia pe bloguri şi peste tot scria că este o femeie foarte de treabă. Ei bine, chiar aşa a fost! Am fost împreună cu iubitul meu pentru că ştia ceea ce vreau să fac, iar pentru a elimina orice urmă de suspiciuni, am decis să îl iau cu mine. Din păcate el a trebuit să mă aştepte afară, pentru că în interior nu aveau acces bărbaţii. Mi-am zis: “Super! Asta înseamnă că nicio persoană nu va afla ce fac dacă nu îmi doresc eu asta”. Faptul că iubitul meu a fost nevoit să mă aştepte afară i-a dat şi lui siguranţă. Pe de o parte, şi-ar fi dorit să audă cu urechile lui ce înseamnă să fii model de videochat la Lucky Studio şi, pe de altă parte, a fost foarte bucuros că nu a putut să intre. Asta însemna că niciun alt bărbat nu va intra acolo.

Am venit îmbrăcată natural, aşa cum o fac în fiecare zi, fără să ies foarte mult în evidenţă. Credeam că acest lucru ar putea fi o problemă. Ei bine, NU! Claudia nu a avut nimic împotrivă.

A urmat o discuţie foarte plăcută şi interesantă care nu semăna deloc cu ceea ce se întâmplă la un interviu pentru un alt job. Am discutat despre visele mele, despre ce îmi doresc în viaţă. Am ieşit cu zâmbetul pe buze, iar următoarea zi am devenit model la Lucky Studio. J

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.