Adevărul despre video chat şi avantajele sale

0
1168
Tanara bogata
Tanara bogata

Mai toată lumea a auzit de video chat. Şi cam la fel de mulţi oameni au o părere la fel de proastă despre această activitate din cauza lipsei de informaţii, pe lângă faptul că romanului tare-i mai place să critice. De fapt, nu ştiu de ce, dar mi se pare atât de tipic să nu cunoşti datele problemei, însă să ai o părere vehementă şi contra. La urmă urmei, „România e o ţară tradiţională”, nu? Pentru cei care poate au mai scos capul în lume, le propun să citească această postare, în cazul în care doresc să înţeleagă exact ce înseamnă video chat.

În primul rând, vreau să vă vorbesc despre faptul că nu e deloc aşa cum te aşteptai, deoarece, fiţi pe fază, nu te pune nimeni să te dezbraci. Nici persoana cu care vorbeşti, nici managerul, nici nimeni altcineva. Pur şi simplu, legal vorbind, nu au voie nici măcar să-ţi propună asta – aşa că nu o fac. Totul se bazează pe faptul că trebuie să te simţi cât mai confortabil. Singurul lucru pe care îl face firma este să se asigure că ai o coafura reuşită şi un machiaj pe măsură, oferindu-le pe amândouă gratuit. Ce îmbrăcăminte vrei să porţi este decizia ta şi doar a ta. Cu oamenii respectivi, cei care te contactează, nu trebuie decât să vorbeşti. Discuţiile pot fi chiar şi intelectuale, deci adesea se caută şi o faţă cu un nivel mediu de cunoştinţe din cultură generală. Nu va aşteptaţi la asta, nu?

Un lucru care poate e de la sine înţeles, însă poate tot mai trebuie precizat este că totul este legal, începând de la faptul că trebuie să dovedeşti cu cartea de identitate că ai 18, până la toată activitatea în sine. Până şi sistemul Windows instalat pe computer este legal, cumpărat şi nu o copie descărcată ilegal. Câte companii se pot mândri cu asta?

De asemenea, Lucky Studio îţi da şi un mic imbold în domeniul educaţiei – deoarece clienţii din afara ţării noastre mereu, conversaţiile au loc în engleză (cel mai des), franceză sau italiană. În cazul în care nu cunoşti niciuna dintre aceste limbi, Lucky Studio îţi oferă cursuri gratuite. Acest lucru mi se pare cel mai fascinant. Când oricare altă companie nici nu vrea să audă de tine dacă nu cunoşti măcar o limbă străină, firma aceasta te ajută chiar să răzbeşti în viaţă, chiar şi mai departe, în cazul în care vei vrea într-o zi să faci altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.