Acum am înţeles: de ce să lucrezi la Lucky Studio este un privilegiu

0
1144

Dacă nu eşti mulţumit de ceea ce ai, de ceea ce primeşti de la viaţă, de tot ceea ce te înconjoară atunci nu ai cum spui jobul pe care îl ai, indiferent care este acela, este unul mulţumitor. Cu toţii ne dorim mai mult şi mult. Dar trebuie şi facem ceva pentru asta, nu-i aşa? Şi eu mi-am dorit mai mult şi am ajuns astfel să lucrez la Lucky Studio, în Iaşi. Acum văd totul ca pe un privilegiu, deşi nu mulţi sau multe înţeleg asta.

Jobul meu la Lucky Studio

Am început lucrez aici şi în scurt timp mi-am dat seama cu adevărat alegerea pe care am făcut-o este cea care merită cu adevărat. Ştiam asta încă de când am ajuns la interviu, dar spunem cireaşa de pe tort vine mai târziu de atât.

o luăm cu începutul. Aici lucrezi din plăcerea de a-ţi arata viaţă, cu pasiuni şi interese, în faţa unei camere. Aici ajungi în momentul în care îţi dai seama că imaginea ta de femeie splendidă este ceea ce atrage, este ceea ce unii îşi doresc vadă. De fapt, ce mi-am dat seama mai târziu, este bărbaţii sunt interesaţi de videochat pentru e fantezia aceea de a privi cum îşi trăiesc unii viaţa, de a vedea acel reality show care lor le lipseşte, de a fi cel care are privilegiul de a privi splendida zeiţă în naturaleţea sa.

Cu banii pe care îi câştig aici, un comision foarte mare din încasările zilnice, îmi permit duc viaţa de lux la care am visat mereu. Nu credeam voi ajunge aici, dar iată. Câştigului meu de acest gen, care by the way îl primesc zilnic, se adaugă şi alte comisioane, bonusuri. În primul rând primeşti unul de cum semnezi contractul cu ei, indiferent pe ce perioadă, variază doar suma în sine pe care o vei primi. Şi mai apoi sunt tot felul de concursuri interne spun aşa care te ajută îţi rotunjeşti veniturile şi aşa stabile.

Privilegiul meu de a lucra la Lucky Studio înseamnă mai degrabă privilegiul de a avea un loc de muncă din care câştig foarte bine. Am şansa de a urca pe o scarăsocietăţii dacă vrei. Eu îi spun împlinirea de a realiza singură. Tu spune-i cum doreşti, însă cred pentru toate modelele de aici tot privilegiu se numeşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.