6.000 de lei lunar la vârsta de 38 de ani? La Lucky Studio totul este posibil!

0
1282
machiaj

Da! Se poate câştiga din videochat chiar şi dacă ai peste 30 de ani! Lucky Studio demonstrează că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară prin orice face.

Numele meu este Mihaela şi lucrez la Lucky Studio ca şi model de videochat. Mie nu mi-au trebuit toate forumurile de la Lucky Studio pentru a şti totul despre videochat, deoarece eu am lucrat înainte ca şi şoferiţă la studio. Aşa că am ştiut mereu că este cel mai corect şi legal studio din ţară.

Aveam salariul foarte bun chiar şi din şoferie la Lucky Studio, însă mi-am dorit un job în videochat, pentru că mă atrăgeau toate veniturile fetelor de aici. Fiindcă toată ziua le conduceam acasă de la studio şi invers, vorbeam foarte des şi le auzeam foarte mulţumite de bani şi bonusuri.domnisoara

Aşa că mi-am zis: “De ce să nu câştig şi eu zilnic peste 300 de lei? Ce mă împiedică?” Plus că Lucky Studio m-a făcut să mă simt foarte frumoasă şi atractivă, chiar dacă nu mai am 20 de ani. Aici am învăţat că nu trebuie să am 20 de ani pentru a mă face apreciată şi pentru a câştiga bani, ci trebuie să fiu amabilă!

Cum am ajuns să lucrez la Lucky Studio

După cum am spus, iniţial m-am angajat la Lucky Studio ca şi şoferiţă. Auzisem de anunţuri despre angajări în videochat în Iaşi, dar mereu am crezut că nu este de mine. Deşi îmi doream să obţin mulţi bani, am fost mai reţinută.

Norocul meu a fost să aflu că se fac angajări la Lucky Studio şi cereau şoferiţe pentru fetele care făceau videochat. N-am stat pe gânduri, mai ales că salariul era foarte mare, cum am mai spus.model

Lucrând un an ca şi şoferiţă, am reuşit să aud foarte multe poveşti de viaţă. Mi-am dat seama că aici lucrează numai domnişoare minunate, de excepţie. Acestea erau foarte fericite şi mulţumite de cum sunt tratate la Lucky Studio. Îmi doream să fiu şi eu din nou tânără să simt şi eu ce simt ele!

Surpriza care mi-a adus un venit lunar de 6.000 de lei!

          Într-o zi, o domnişoară cu care mă înţelegeam foarte bine, pe nume Amelia, m-a sfătuit să încerc şi eu. Ea spunea că arăt foarte bine pentru vârsta mea şi că sigur voi face furori! Deşi aveam restrângeri, m-am dus la Claudia, cu care aveam şi am o relaţie foarte strânsă de prietenie.

I-am făcut propunerea de a mă angaja ca şi model de videochat la Lucky Studio, iar ea a fost mai mult decât încântată. Şi uite aşa am început eu să lucrez ca şi model de videochat aici. Surprinderea mea a fost să văd că pot obţine zilnic peste 200 de lei.model

Aveam un loc de muncă în Iaşi exact sub nasul meu la care puteam câştiga atât de mult, dar nu am văzut. Acum, însă, mă bucur că am deschis ochii şi mă bucur de venituri de milioane, bonusuri săptămânale de peste 300 de lei şi un program flexibil!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.