Ce zi tare am avut azi la Heylux!

0
308

Am stiut dintotdeauna ca din videochat o ca castig cei mai multi bani ever, dar la asa zile cum am avut azi nu m-am asteptat in niciun moment. Si toate zilele de pana acum au fost ok pentru mine, n-am avut motive sa plec de la Heylux, insa studioul acesta reuseste sa ma suprinda pe zi ce trece.

Cand am venit azi de dimineata la studio, nu mi-ar fi trecut prin cap niciodata c-o sa plec acasa cu 700 de lei in mana. 😐 Pe bune, si-s abia la inceput. Cum sa castig o asa suma in doar o zi de videochat? Mai marfa de atat nu se poate! Ma gandeam ca o fi o zi obisnuita si ca probabil voi avea in buzunar in jur de 280 de lei la plecare.

De obicei, aveam in jur de 280 de lei zilnic la Heylux, ca-s inca noua

44741316 - currency lei background

Ca de obicei, ma multumeam cu suma aceasta, mai ales ca eram la inceput. Banii acestia oricum se aduna si pusi toti gramada inseamna foarte mult. O suma foarte mare, dintr-un job atat de usor si frumos precum videochatul la Heylux Iasi.

Stai sa-ti povestesc cum a fost totul. Deci, am venit, mi-am baut cafeaua, am mancat ceva de dimineata si apoi Andreea (o make-up artista de la Heylux) m-a machiat si m-a facut frumoasa pentru tura de videochat (pe gratis, ca in fiecare zi, de altfel). Mi-am ales o rochita frumoasa din garderoba de la Heylux si m-am dus in camera mea.

M-am pregatit ca in fiecare zi si apoi m-am logat pe pagina mea. Dupa asta, a inceput totul. Venisera cativa admiratori online pe pagina mea si eu am avut ocazia de a face niste glume misto, la care ei s-au distrat si si-au spus ca vor sa ma cunoasca mai bine (virtual, bineinteles).

Am castigat bani toata ziua doar pentru a socializa online. 700 lei!

A fost chiar amuzant sa vad atatia admiratori online incercand sa vorbeasca cu mine, sa incerce sa ma cunoasca. Primul admirator cu care am vorbit a stat vreo 2-3 ore la taclale cu mine. 2-3 ore! Cat timp! Platit pe minut, desigur. Si-am vorbit de toateeee, vrute si nevrute.

A fost super funny si dragut, serios. Si imediat ce-am terminat de chatuit cu acest admirator online, imediat a venit un altul, apoi altul, in total vreo 4 admiratori online astazi care au platit sa vorbeasca online cu mine. Asa zi chiar ca n-am mai avut. In doar 8 ore am castigat 700 de lei, doar ai mei! Asa da munca la Heylux.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ